ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ


Ανακύκλωση

Στα πλαίσια της οικολογικής και περιβαλλοντικής ευαισθησίας ενθαρρύνουμε την ανακύκλωση στο Allou! και στο Kidom.  Ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης βαμμένοι σε χρώμα μπλε είναι τοποθετημένοι και στα δύο πάρκα. Οι κάδοι φέρουν σε εμφανές σημείο τους το σήμα της ανακύκλωσης, καθώς και μηνύματα για την αξία της ώστε να ενημερώνουν και να ευαισθητοποιούν σχετικά τους επισκέπτες μας. 


Φιλανθρωπικές ενέργειες

Το Allou! Fun Park και το Kidom οργανώνουν συχνά εκδηλώσεις με στόχο την οικονομική ή υλική ενίσχυση Φιλανθρωπικών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων ενώ προσφέρουν αφειδώς δωρεάν διασκέδαση.
Κάθε χρόνο, εκατοντάδες συμπολίτες μας, μέλη μη κερδοσκοπικών οργανισμών διασκεδάζουν δωρεάν και στα δύο πάρκα. Υπολογίζουμε ότι από την έναρξη λειτουργίας των πάρκων μας έχουν επισκεφτεί πάνω από 4.000 άτομα από ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και χαιρόμαστε πάντα να τους υποδεχόμαστε. 

Επιπλέον έχουν οργανώσει για συνεχόμενες χρονιές την πετυχημένη ενέργεια «Χαρίζουμε δώρα, μοιράζουμε Χαμόγελα» συγκεντρώνοντας παιχνίδια και σχολικά είδη για την «Κιβωτό του κόσμου» το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας», τα  «Παιδικά Χωριά SOS» και το Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Φροντίδας «Θεόφιλος». 

Το 2014 φιλοξένησαμε την παγκόσμια μέρα ευχής  που διοργάνωσε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) προσφέροντας μέρος των εισπράξεων και φωτίζοντας μπλε το Star Flyer, το πιο ψηλό παιχνίδι του πάρκου.