ΤΑ ΝΕΑ

20 Χρόνια Τα λέμε στο Allou!

30.06.2023
20 Χρόνια Τα λέμε στο Allou!
To Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, κλείνει τα 20 Χρόνια λειτουργίας του και το γιορτάζει!

Πριν 20 χρόνια άνοιξε τις πύλες του το Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Από τότε έχει υποδεχτεί εκατομμύρια επισκέπτες χαρίζοντας απλόχερα παιχνίδι και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

 Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει, όσο κι αν εξελίχθηκε η τεχνολογία και ο τρόπος επικοινωνίας μας, το μήνυμα είναι πάντα το ίδιο: Τα Λέμε στο Allou!

20 Χρόνια τώρα δίνουμε ραντεβού με τη διασκέδαση στο δικό μας στέκι: το Allou! Fun Park.
20 Χρόνια Παιχνίδι - 20 Χρόνια Διασκέδασης – 20 Χρόνια Ανεμελιάς.

Φέτος το καλοκαίρι κάτι μεγάλο έρχεται στο Allou! Fun Park και αυτό δεν είναι η ηλικία μας! Ετοιμαστείτε για την πιο FUN γιορτή του καλοκαιριού!

Γιατί μεγαλώσαμε μαζί και το γιορτάζουμε μαζί!
Το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου στο Allou! Fun Park γιορτάζουμε μαζί την έναρξη των επετειακών εκδηλώσεων του πάρκου για τα 20 Χρόνια Λειτουργίας του μ’ ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι.

Από τις 18:00 το απόγευμα έως το βράδυ, το Allou! γεμίζει με μουσική, κέφι και μοναδικά experiential activations για όλες τις ηλικίες.

  • Μαζί μας Live Radio από τον Athens Dee Jay που θα εκπέμπει ζωντανά και θα μας ξεσηκώσει με όλες τις νέες μουσικές για να μας βάζει στο απόλυτο καλοκαιρινό party mood.
  • Μοναδικό BMX show από τους master του είδους Taken BMX θα μας καθηλώσει ενώ οι πιο τολμηροί θα μάθουν τα μυστικά του αθλήματος στα BMX workshops by Taken BMX.
  • Στο εορταστικό αυτό διήμερο, χρώμα δίνει το Live graffiti art show από τον καταξιωμένο graffiti art δημιουργό Hambas που θα φιλοτεχνήσει τα 20 Χρόνια Allou! σ’ ένα μοναδικό graffiti καμβά γεμάτο χρώμα, ενώ θα μοιραστεί με τους επισκέπτες του πάρκου τα μυστικά της street art τέχνης προσκαλώντας τους σ’ ένα μοναδικό Allou! graffiti workshop powered by Hip Hop Shop!
  • Στην καρδιά του πάρκου, η Elena Mariposa θα περιμένει όλους στο μοναδικό Allou! Quiz Game. Guests όλοι εσείς και αγαπημένοι tiktokers και influencers που θα περάσουν από το stage του Quiz show απαντώντας σε ερωτήσεις που θα αναδείξουν τις γνώσεις σας για το Allou!
  • Τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων γεμίζουν με τα χρώματα του ήλιου του Allou!, ενώ όλοι απαθανατίζουν τις πιο απίθανες στιγμές στα αγαπημένα τους παιχνίδια στα μοναδικά photobooths του Allou!.
  • Μη χάσετε τα υπέροχα roller girls του Allou! που μοιράζουν απλόχερα χαμόγελα, κέφι αλλά και πολλές ακόμα εκπλήξεις!
  • Όλο το καλοκαίρι διασκεδάζουμε με FULL διάθεση και τρελή ενέργεια στα μοναδικά παιχνίδια του Allou! και γράφουμε το δικό μας μήνυμα στον τoίχο του Allou!

Και αυτό είναι μόνο η αρχή!

Ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο καλοκαίρι γεμάτο fun-ταστικές δράσεις, αγαπημένους καλλιτέχνες και ατελείωτο παιχνίδι μέχρι την κορύφωση των εορταστικών εκδηλώσεων στο μεγάλο Allou! Fun Festival το Σεπτέμβριο!

Stay tuned!

Και η διασκέδαση στο Allou! Fun Park δεν τελειώνει ποτέ! Απογειώστε την αδρεναλίνη σας στα νέα παιχνίδια του Allou!, βουτήξτε στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας στα VR attractions, ταξιδέψτε στ’ αστέρια και δοκιμάστε τα όριά σας στο The House of Fear: Iron Asylum.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν Τα Λέμε όλοι στο Allou! Fun Park.
Allou! Fun Park
Πολύ μεγάλο για να το χάσεις!