ΤΑ ΝΕΑ

VR COMBO PASS

27.01.2023
VR COMBO PASS

Είσαι λάτρης της Εικονικής Πραγματικότητας?
Θέλεις να ζήσεις εμπειρίες πέρα από τα όρια?
Δοκίμασε το Νέο Allou! VR Combo Pass και ετοιμάσου για την απόλυτη VR εμπειρία!

Πάρε εδώ το νέο Allou! VR Combo pass ή συνδύασέ με το αγαπημένο σου πάσο και απόλαυσε όλα τα VR παιχνίδια του Allou! Fun Park μόνο με 15€!

Με το VR Combo Pass παίζεις στα:

ΝΕΟ – MONSTER JAM VR: Δέσε τη ζώνη σου, φόρεσε τα VR γυαλιά σου κι ετοιμάσου για μια αξέχαστη διαδρομή με το μοναδικό, ανατρεπτικό, δυναμικό Monster Truck!
Δοκίμασε τα όρια, την ταχύτητα και τα ακροβατικά του Monster Truck Grave Digger κι ετοιμάσου για ένα συναρπαστικό αγώνα με τα πιο απίθανα εμπόδια!

BIRDLY: Πετάς στ’ αλήθεια! Διάλεξε προορισμό και δες τον κόσμο όπως δεν έχεις φανταστεί! Πάρε θέση, φόρεσε το headset σου και αφέσου στην πτήση της ζωής σου!

HOLOGATE: Το μεγαλύτερο virtual reality network παγκοσμίως με παρουσία σε πάνω από 30 χώρες! Με βραβευμένα παιχνίδια και δυνατότητα επιλογής συνεργατικού ή ανταγωνιστικού gameplay.
Ζόμπι, πειρατές, χιονόμπαλες, εξωγήινα τέρατα και τα αγαπημένα σου Angry Birds σε μεταφέρουν σε άλλη διάσταση και μετατρέπουν αυτό που βλέπεις στην πιο ρεαλιστική εικονική πραγματικότητα!
Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου και μπες μέσα στο παιχνίδι!

360 VR X-TREME: Ετοιμάσου για δυναμικά VR coasters, ακροβατικά με γρήγορες μηχανές, διαστημικές κόντρες και αερομαχίες! Μπες στην καρδιά της δράσης και νιώσε την παραμικρή λεπτομέρεια με δυναμική και 360 περιστροφική κίνηση. Είσαι έτοιμος για μια X-treme VR εμπειρία;